Διεθνής Λογαριασμός
  Ορισμός Διεθνή Λογαρισμού
  Προϋποθέσεις Ανοίγματος
  Υπηρεσίες Μας
  FAQ `S
  On-line αίτημα
  Ιδιώτες
  Καταθέσεις
  Κάρτες
  Καταναλωτικά Δάνεια
  Στεγαστικά Δάνεια
  Επιχειρήσεις
  Καταθέσεις
  Δάνεια
  Κάρτες
  Leasing
  Χρηματοδοτήσεις
  Εξωτερικού για Επιχειρήσεις
  Παρεχόμενες Υπηρεσίες
  Πως θα Δανειζόμαστε
  Ενημέρωση Καταναλωτή
  Επενδύσεις
  Εταιρίες Επενδύσεων
  Χρυσός
  Χρηματιστήριο
  Ιστορικό Επιτοκίων
  Κυπριακή Οικονομία
  Φορολογία
  Εταιριών Κύπρου
  Σύμβαση Ελλάδας Κύπρου
  Σ.Α.Δ.Φ.
  Σύνδεσμοι
  Όλες οι Τράπεζες
  Βρείτε Χρήσιμα links...
  Διάφορα Έντυπα
 
  Περιοχή Συνεργατών
 
Email:
   
Password:
   
 
Ρυθμίσεις δανείων Ρυθμίσεις οφειλών

ΔΩΣΤΕ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ

Δεν είναι κρυφή η κρίση μέσα από την οποία διέρχεται η χώρα μας τα τελευταία χρόνια και που έχει προκαλέσει πολλά δεινά τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε νοικοκυριά. 

Πολλές είναι οι οφειλές των ιδιωτών τόσο σε τράπεζες όσο και ως προς τα δημόσια ταμεία. Οι ιδιώτες επιθυμούν να βρεθεί μία λύση έτσι ώστε να μπορέσουν να βάλουν μια σειρά στα οικονομικά τους και να απαλλαγούν από το άγχος των κατασχέσεων  ενώ οι τράπεζες επίσης επιθυμούν την απόσβεση των χρεών και την επιστροφή των χρημάτων ή μέρος αυτών με τα οποία είχανε πιστώσει τους οφειλέτες.

Σε αυτούς τους δύσκολους όμως καιρούς το καλό νέο είναι ότι μπορεί να βρεθεί λύση ικανή να εξυπηρετήσει και τις 2 πλευρές. 

Κάντε ρύθμιση των δανείων σας με "κούρεμα" έως και 90% της οφειλής 

Πέρα από τις επιχειρήσεις υπάρχει και ένας μεγάλος αριθμός οικογενειών που υποφέρουν κάτω από το βαρύ φορτίο των ανεξόφλητων υποχρεώσεων προς το δημόσιο αλλά και τις τράπεζες. Πολλά είναι τα νοικοκυριά που έχουν χρειαστεί στο παρελθόν κάποιο στεγαστικό δάνειο ή ακόμη και κάποιο καταναλωτικό δάνειο.

Στην εταιρεία οικονομολόγων Virvilis θα βρείτε τους κατάλληλους σύμβουλους για να σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δεινή αυτή θέση που έχετε βρεθεί λόγω των χρεών και λόγο άλλων εργασιακών θεμάτων είτε ίσως κάποιων θεμάτων υγείας.

Μια συνεργασία μαζί μας μπορεί να έχει πολύ ευεργετικά αποτελέσματα όπως κούρεμα δανείων, μείωση του ποσού του τόκου, περίοδο χάριτος και σίγουρα επιστροφή της ηρεμίας και οικογενειακής σας γαλήνης. 

Η εταιρεία Virvilis Financial Solutions αναλαμβάνει ρύθμιση των οφειλών σας με διαγραφές σημαντικών ποσών

Η εταιρεία χρηματοοικονομικών συμβούλων Virvilis Financial Solutions αναλαμβάνει τόσο την ρύθμιση οφειλών επιχειρήσεων όσο και τη ρύθμιση των δανείων των ιδιωτών. Αν επιθυμείτε κι εσείς να δώσετε μια άμεσα αλλά και αποτελεσματική λύση στα οικονομικά σας προβλήματα καλέστε τώρα για ένα συμβουλευτικό τηλεφωνικό ραντεβού αρχικά, όπου θα μπορέσουμε να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση της υπόθεσής σας.

Η εταιρεία μας από το 1994 δραστηριοποιείται και ειδικεύεται, στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, των τραπεζικών προϊόντων και των ακινήτων. Αν μη τι άλλο διαθέτουμε τη γνώση αλλά και την εμπειρία να διαχειριζόμαστε ανάλογες καταστάσεις.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για τις ρυθμίσεις οφειλών:


Μην το αναβάλετε. Δεν ξέρουμε αν στο άμμεσο μέλλον θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε αυτό που έχουμε ως δεδομένο σήμερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας, ενημερωθείτε υπεύθυνα, δώστε λύση στην υπερχρέωση. κλικ ΕΔΩ