Χρηματοδοτήσεις
  Παρεχόμενες Υπηρεσίες
  Πως θα Δανειζόμαστε
  Ενημέρωση Καταναλωτή
  Επιχειρήσεις
  Καταθέσεις
  Δάνεια
  Κάρτες
  Leasing
  Διεθνής Λογαριασμός
  Ορισμός Διεθνή Λογαρισμού
  Προϋποθέσεις Ανοίγματος
  Υπηρεσίες Μας
  FAQ `S
  On-line αίτημα
  Ιδιώτες
  Καταθέσεις
  Κάρτες
  Καταναλωτικά Δάνεια
  Στεγαστικά Δάνεια
  Επενδύσεις
  Εταιρίες Επενδύσεων
  Χρυσός
  Χρηματιστήριο
  Ιστορικό Επιτοκίων
  Κυπριακή Οικονομία
  Φορολογία
  Εταιριών Κύπρου
  Σύμβαση Ελλάδας Κύπρου
  Σ.Α.Δ.Φ.
  Σύνδεσμοι
  Όλες οι Τράπεζες
  Βρείτε Χρήσιμα links...
  Διάφορα Έντυπα
 
  Περιοχή Συνεργατών
 
Email:
   
Password:
   
 
Καλωσορίσατε
 

 Το τμήμα Οικονομολόγων της "VIRVILIS FINANCIAL SOLUTIONS" L.T.D., με την εμπειρία του και την εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά προϊόντα αποτελεί εγγύηση για την επιλογή λύσης προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας. 

Η Εταιρία μας Εκπονεί Μελέτες αποπληρωμής Χρεών, Βιωσιμότητας Ιδιωτών και επιχειρήσεων με το νέο εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών ή και Διαγραφές αυτών ή μέρους, προς τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, εφορίες κλπ, δίνοντας τη δεύτερη ευκαιρία σε ιδιώτες και επιχειρήσεις που απευθύνονται σε εμάς.


Η εμπειρία μας πάνω στα τραπεζικά προϊόντα σαν, εξουσιοδοτημένοι και νόμιμοι τραπεζικοί διαμεσολαβητές, μας δίνει πλεονεκτική θέση στις αναδιαρθρώσεις αυτών με βάση τα νέα Οικονομικά δεδομένα.

   Στόχος μας η διασφάλιση του μεγαλύτερου δυνατού οφέλους μέσα από την αναδιάρθρωση και τη διαγραφή των χρεών σας. 

    Είμαστε σε θέση, και μετά από μία επιτυχημένη πορεία, να δίνουμε λύσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις ή ομίλους εταιριών από τον Ελληνικό και το Διεθνή χώρο, συντάσσοντας, ολοκληρώνοντας και υλοποιώντας, οικονομοτεχνικές μελέτες σε συνάρτηση με την ανάπτυξη των επιχειρηματικών σχεδίων των Εταιριών του πελατολογίου μας και πέραν της διαγραφής των χρεών τους.  

Μπορούμε να προσαρμόσουμε τις οικονομικές οφειλές σας, στα νέα οικονομικά σας δεδομένα βοηθώντας εσάς και την επιχείρησή σας, να ανταπεξέλθετε στις δυσκολίες των καιρών μας.

**Πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα των τραπεζών που συνεργαζόμαστε στην Ελληνική αγορά μπορείτε να βρείτε στα site τους επιλέγοντας την τράπεζα που σας ενδιαφέρει.

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας και είμαστε πάντα στην διαθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνηση.
 

 

Συνεργαζόμενες Τράπεζες